Jaa jotain -tapahtumapäivä 10.3.2014

ImageOpen Education Week kannustaa avaamaan oppisisältöjä ja jakamaan niitä. Viikon 10.-15.3.2014 varrella järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri maailmaa. Suomessa toteutetaan toista kertaa Jaa jotain -päivä. Vaikka päivä on sijoitettu yhden vuorokauden kohtalle eli maanantaille 10.3.2014, voi tapahtumaan osallistua ennen ja jälkeen.

Osallistuminen onnistuu julkaisemalla jotain omaa tai taustaorganisaation oppiaineistoa verkkoon. Julkaisemisessa tärkeää on noudattaa tekijänoikeuksia ja suositeltavaa on liittää julkaisuus Creative Commons -lisenssi (ks. lisenssivalitsin). Kun aineisto on jaettu halutulla tavalla, siitä voi ilmoittaa Jaa jotain -tapahtumasivulla, joko Facebookissa, Google+ :ssa tai kommentoimalla tähän blogiin.

Myös erilaisia (verkko)tapahtumia on suositeltavaa järjestää aiheen tiimoilta. Niistä voi ilmoittaa Jaa jotain -koordinaattoreille Gmail: anne.rongas ja kari.hintikka.

Jos et ole koskaan ennen jakanut mitään oppiaineistoja julkisesti, nyt on mainio tilaisuus ylittää kynnys. Viime vuonna moni teki niin ja oivalsi jotain. Nimittäin tieto ei puoliinnu jakamalla.

Saaliskertymää voit seurata Scoop.it-sivulla Jaa jotain.

Hommelia pyörittävät Suomen eOppimiskeskus ja Otavan Opisto AVO-hankkeen voimin. Avoimuudesta voimaa oppimisverkostoihin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s